Protest tegen Jeugdzorg in Rotterdam

Gepubliceerd: Mar 23, 2013 Tags: Bureau Jeugdzorg, Premier Erdogan
[+] [a] [-] Laatste Artikelen Reacties

‘Wij zijn niet tegen homo’s en dit is ook geen strijd tussen Nederland en Turkije’ Met die woorden beginnen de organisatoren van het protest tegen Bureau Jeugdzorg hun verklaring.

Op zondag 31 maart wordt tussen 14:00 en 16:00 uur in Rotterdam op het Afrikaanderplein een protest georganiseerd tegen Bureau Jeugdzorg. Via sociale media zoals Facebook worden mensen opgeroepen om ook hun stem te laten horen tegen het beleid van Bureau Jeugdzorg.

Op de flyers die worden verspreidt staat te lezen: ‘We zijn tegen het beleid van Bureau Jeugdzorg. Kleine Yunus is alleen maar een aanleiding tot deze opkomst. Er zijn honderden families die onterecht verscheurd zijn. Dit gaat niet om incidenten’.

De organisatoren (vier dames die zich hebben vereningd onder de naam Baris Guvercinleri) hebben eerder in 2011 een succesvolle protestactie georganiseerd tegen terreur. Toen waren zo’n 5000 mensen aanwezig om te protesteren. De verwachting nu is ook dat er enkele duizenden mensen komen om te protesteren tegen Bureau Jeugdzorg.

Uiteraard is Demet TV zondag ook aanwezig om een verslag van de dag te doen.

Demet TV, 23 maart 2013

Demet TV - Zaak Yunus, details binnenkort bij Demet TV

Nieuwe feiten over zaak Yunus. Binnenkort op www.demetnu.nl te zien.

Deze website is onderdeel van Migrantenomroep Demet TV, met televisie-uitzendingen
in de grote steden. Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van
al het nieuws voor Turkse en Marokkaanse Nederlanders.

DEEL DIT ARTIKEL


Laatste Artikelen

Recente videos


Plaats reactie

2 reacties

  • Gepke de leef
    Gepubliceerd op

    Sinds ambtenaren de integere JAC medewerkers eruit werkte noemde men het jeugdzorg.NL en werd het een commerciële instelling in kinderroof en misbruik. Er wordt alleen nog gekeken naar de €€ en niet naar het belang van het kind en zijn ouders. Wil daarmee niet zeggen dat de dames niet goed voor Yunus zouden zorgen.

  • saritza
    Gepubliceerd op

    ik wil mij graag opgeven voor de demonstratie van 31 maart ik wil al jaren demonstreren tegen jeugdzorg maar er komen steeds geen mensen op af mensen zijn bang denk ik. Ik ben heel blij dat de Turken niet zo bang zijn aangelegd. Ik hoop wel dat het blijft gaan over de misstanden van bjz en niet dat het een rel gaat worden over geaardheden. Ik heb het hele dossier yunis bestudeerd.