Demet TV - Sadet Karabulut en Van Bommel: PKK is een terreurorganisatie


Laatste Artikelen

Recente videos

Plaats reactie

7 reacties

 • Mehmet
  Gepubliceerd op

  @Ferdi.
  Volgens mij komt demet tv juist op voor Turken. Anders zouden ze die twee kamerleden toch niet dwingen om zich tegen de PKK uit te spreken.

 • Ferdi
  Gepubliceerd op

  En voor wat hebben jullie 48.000 kinderen, baby's, zwangere vrouwen, ouderen vermoordt? Om meer rechten? Normale mensen doen dat door politiek, zie Turken in Nederland. Wij vermoorden geen onschuldige zwangere vrouwen, zie pKK: http://www.nujij.nl/algemeen/terroristen-verm oorden-zwangere-vrouw-ongeboren.13875470.lynk x#axzz27Ot9YARq

  Jouw reactie zit vol met onzin Ahmed, waar zijn jouw bronnen?

 • Ferdi
  Gepubliceerd op

  Jonge jonge, zelfs hier mogen pro-Pkk mensen hun stem doen. Notabene een Turks zender in Nederland (demet tv) en alsnog proberen deze propagandisten reclame te maken tegen Turkije en voor de PKK.

  Vertel me eens Ahmed Merhab en Koerdisch egemeenschap. Je hebt het over 8000 mensen ind egevangenis, is dat niet veel beter dan 48.000 Turken die koelbloedig vermoordt zijn door de PKK?

 • Ogur
  Gepubliceerd op

  Avrupanın çıkarları için terorıst demesı anlaşılır,ama gerçek elbette bu değil.Inkar edılen bir halkın çıkarlarını savunmak kutsal bi görevdir ve pkk,nın yaptığıda odur.

 • Ahmed
  Gepubliceerd op

  ik lach alleen maar om mensen die bevooroordeeld zijn -met name zogenaamde turkse nationalisten- die in eigen land socialistische bewegingen bij voorbaat als terroristisch bestempelen. socialisme was en is altijd voor een samenleving geweest van saamhorigheid en solidariteit. de koerdische bevolking heeft net als alle andere volkeren op de wereld het recht op zelfbeschikking, dit is een internationaal erkend recht. voor zover we weten willen de koerden in turkije geen eigen staat maar meer zelfbeschikking en erkenning van de rechten. deze rechten worden door de internationale gemeenschap ook erkend. de turkse staat heeft 85 jaar lang volgehouden dat er geen koerden bestaan in turkije. uiteindelijk is de erkenning nu sinds 5 jaar er. alleen is er nog steeds een gewelddadige koerdische beweging waar niemand vrolijk van wordt. de turkse staat is sinds een jaar verwikkeld in een zeer gevaarlijke strijd met syrie, dit is de spil van het oplaaiende geweld in het zuidoosten van turkije. zolang turkije accepteert dat de grenzen met syrie ongecontroleerd openstaan voor huurlingen/strijders in syrie, zullen er ook tegenacties vanuit de andere kant geimporteerd worden naar turkije. de turkse staat is verwikkeld in een strijd waar ze de eigen bevolking dagelijks met de dood van jonge mensen confronteert. de bevolking van turkije is dit beleid zat en wil dat er snel weer vrede is tussen turkije en syrie. we zullen dan zien dat als de grenzen weer bewaakt worden en er geen strijders over en weer kunnen komen de huidige vorm van geweld direct zal stoppen. vertegenwoordigers van de republiek turkije... ik roep u op direct de grenzen te bewaken en een staakt het vuren te eisen in syrie. ook zullen er direct gesprekken moeten plaatsvinden met alle buurlanden om de huidige crisis snel op te lossen. niemand wil nog meer jonge doden door oorlogsgeweld. stop deze vuile oorlog in zowel turkije als syrie per direct!

 • A.Y.Yıldırım
  Gepubliceerd op

  PKKyi kimin kurduğu ve kimlerin korunduğu dünde bugün de aşıkar. PKK ortaya çıktığında "faşist- provakatör- ajan olarak damgası yedi. Hitlerde Alman halkının çoğunluğunun desteğini alarak iktidar oldu. Sonuç! Başta Alman milleti-halkı olmak üzere Avrupa halklarına kan kusturdu. Demekki halk desteği almış olmak şiddetin her türlüsünü meşru gören bir örgütü meşru-haklı kılmıyor.

 • ilhan Askin
  Gepubliceerd op

  Gecde olsa anlamislar bunada sukur..