Categories Nieuws Artikelen

Verdachte moord in Turks clubhuis weer aangehouden

De 40-jarige Rotterdammer die verdacht wordt van het doodschieten van een man in een Turks clubhuis in Rotterdam is woensdag opnieuw aangehouden. Dat heeft de politie bekendgemaakt.

De rechter-commissaris stelde de man eind vorige maand op vrije voeten vanwege onvoldoende bewijzen.


Het Openbaar Ministerie ging tegen dit besluit in beroep. Woensdag stelde de raadkamer justitie in het gelijk, waarna de verdachte werd gearresteerd.Het slachtoffer, de 44-jarige Metin Degmez, werd op 10 januari dood aangetroffen in het pand van de Turkse vereniging NDV aan de Gerrit van de Lindestraat in Rotterdam. De man, een van de beheerders van het pand, bleek door vuurwapengeweld om het leven te zijn gekomen. Het slachtoffer hield zich mogelijk bezig met wiethandel.

20 maart 2013, 10:09
©Demet TV