Over Ons

Meer informatie over Demet TV vind je hier: http://www.demettv.nl

Demet TV

Demet TV is een tv-omroep met een programmering die zich specifiek richt op migranten in Den Haag, Amsterdam en Rotterdam. Middels het maken en uitzenden van televisieprogramma’s streeft Demet TV ernaar een positieve bijdrage te leveren in het integratieproces door onder andere meer kennis en begrip te bewerksteligen omtrent diverse culturen in de Nederlandse samenleving alsmede de migrantengroeperingen te voorzien van informatie omtrent allerlei relevante maatschappelijke onderwerpen.


Ons doel:

Ons doel is enerzijds de migranten te informeren over de Nederlandse samenleving, anderzijds Nederlanders te laten zien wat er leeft onder hun nieuwe, kleurrijke stadsgenoten. 


De doelgroep:

Wij richten ons op alle migranten in Nederland.  In onze programma’s brengen wij het multiculturele karakter van Nederland tot uitdrukking. 


Onze uitzendingen:

Demet TV verzorgt televisie-uitzendingen in Den Haag, Amsterdam en Rotterdam. Onze uitzendingen hebben de levendige vorm van een ‘nieuws en actualiteiten magazine’. Kijkhier voor onze actuele uitzendtijden.

Demet TV, een maatschappelijke relevante Commerciële Communicatie:

Demet TV biedt lokale en landelijke adverteerders unieke mogelijkheden aan om de migranten in heel Nederland te bereiken. Zo kunnen wij “tegen zeer aantrekkelijke tarieven” tv commercials uitzenden die zich specifiek op de migranten richten. Het is een prachtige mogelijkheid voor onder andere luchtvaartmaatschappijen, reisbureaus, arbeidsorganisaties, grootwinkelbedrijven, lokale detaillisten, gemeentelijke instellingen en de rijksoverheid om hiervan gebruik te maken. Natuurlijk vraagt elke doelgroep om een eigen benadering, het zeer vaardige team van Demet TV kan u daarbij optimaal adviseren en assisteren. Wij zenden commercials uit. Desgewenst kunnen wij uw reclame commercial produceren, waarbij onze kennis van de doelgroep uiteraard een pre is. Zowel de uitzend – als de productietarieven zijn extreem gunstig.

Demet TV, een praktische middel voor uw mededelingen:

Een lowbudget commercial voor een eenmalig evenement of mededeling. Uw mededeling bestaat uit een stilstaand beeld van een logo of foto plus titels zoals naam, adres, telefoonnummer, website, e-mail, etc. De tekst kan in gewenste taal ingesproken. Kijk hier voor meer informatie

Productie faciliteiten van Demet TV

Demet TV heeft professionele programmamakers die kwalitatief hoogwaardige apparatuur tot hun beschikking hebben. Deze professionals zorgen niet alleen voor onze eigen programma’s, maar worden ook ingezet voor coproducties met Turkse uitzendingen in Rotterdam en Amsterdam. Daarnaast zijn wij continu betrokken bij de productie van, nieuwsjournaal, reclamecommercials, “non- profit” informatiespotjes en voorlichtings- en bedrijfsfilms. 

Facilitair Bedrijf 

Ook onafhankelijke producenten kunnen profiteren van onze faciliteiten. Zo verhuren wij onze kantoor- en studioruimte, camera’s en montageruimtes of bemiddeling bij het inhuren van freelance specialisten. Kortom: Demet TV is het juiste adres. 

Contact:

E-mail: info@demettv.nl 
Tel: +31 (0)70 – 388 41 88