PVV wederom alleen te kiezen in Den Haag en Almere

Bij de gemeenteraadsverkiezingen van volgend jaar doet de PVV wederom alleen mee in Den Haag en Almere. “Na jaren van forse groei willen we nu onze organisatie consolideren”, schrijft partijleider Geert Wilders op de PVV-site.
 
De partij zou zich richten op een ‘daverende uitslag’ bij de verkiezingen voor het Europees parlement en de provinciale verkiezingen.


Twee weken geleden sloot Wilders bij een bezoek aan Spijkenisse, volgens hem een PVV-achterland, nog niet uit dat daar een lokale afdeling wordt opgericht. Wel gaf hij aan snel met een besluit te komen. Ook gaf hij aan geen plannen te hebben een afdeling in Rotterdam op te richten, waar Leefbaar Rotterdam actief is. “Het is geen PVV, maar het zijn toch onze geestesbroeders en ik heb niet de natuurlijke neiging met hen te concurreren”, zei hij op RTV Rijnmond.

27 maart 2013, 07:25
© [Copyright 2013 Novum]