Categories Nieuws Artikelen

Handvol tips over gewelddadige beroving meisje (9)

De politie heeft de afgelopen dagen een aantal tips gekregen over de beroving woensdag in Krimpen aan den IJssel, waarbij een meisje van 9 ernstig gewond raakte. Er zijn nog geen verdachten aangehouden. Ook weet de politie nog niet wie de vrouw is die het meisje te hulp schoot en daarmee erger wist te voorkomen.


De overval vond woensdag rond 12.30 uur plaats op de Zomereik. De vier overvallers, die naar schatting 14 of 15 jaar zijn, wilden geld van het meisje. Vervolgens werd het meisje geslagen en op de grond gegooid. Ze liep een zware hersenschudding en een bloeding in haar hersenen op.
 
De zegsman wist vrijdag niet hoe het met het meisje gaat. “We hebben in ieder geval geen bericht ontvangen dat ze uit het ziekenhuis is ontslagen.”

12 april 2013, 13:18
© [Copyright 2013 Novum]