Medewerkers ambulance gewond bij botsing

Bij een botsing tussen een ambulance en een auto in Tilburg zijn woensdag twee ambulancebroeders gewond geraakt. De ambulance was met spoed op weg naar het Tweesteden Ziekenhuis. Ook de meegereisde vrouw van de patiënt liep lichte verwondingen op. De patiënt zelf liep geen verwondingen op.

Het ongeluk gebeurde kort voor 10.00 uur op een kruising van de Ringbaan Zuid. Een bestuurder die uit de Touwlaan kwam, zag de ambulance te laat en reed er aan de rechterkant tegenaan. De ambulance begon te tollen en kwam in tegengestelde richting tegen een boom tot stilstand.

De ambulance was met zwaailicht en sirene met de patiënt op weg van het St. Elisabeth Ziekenhuis naar het Tweesteden Ziekenhuis. De patiënt is door een andere ambulance teruggebracht naar het St. Elisabeth Ziekenhuis.

2013-12-11 13:28