Arnoud van Doorn definitief niet terug in de raad

Kandidaat Arnoud van Doorn van de islamitische Partij van de Eenheid komt definitief niet terug in de raad. Ondanks de 1394 voorkeursstemmen weet hij zijn partijgenoot Khoulani niet van de eerste plaats van de lijst te stoten.

Aan Demet TV laat Van Doorn weten dat hij toch blij is omdat de twee islamitische partijen in Den Haag meer stemmen hebben gekregen. Op de vraag of hij het vertrouwen van de moslimgemeenschap heeft kunnen winnen, zegt hij: ‘Ik heb net de voorkeurstemmen gezien. Ik heb ongeveer 1300 voorkeurstemmen gekregen. Dat is fantastisch natuurlijk en dat geeft aan dat er ook vertrouwen in mij is.

Van Doorn zegt verder dat niet hij, maar Abdoe Khoulani in de raad gaat zitten. ‘Abdoe Khoulani is de terechte winnaar. Ik feliciteer hem daarmee.’

© Demet TV