Categories Nieuws Artikelen

Chaos op het Multifestijn, geen optreden Kibariye

Op het Multifestijn in Amsterdam is zojuist chaos ontstaan omdat het optreden van de Turkse zangeres Kibariye niet doorgaat. Niet bevestigde bronnen melden dat zij niet is betaald voor het optreden. Ze zou daarom niet gekomen zijn naar Nederland. Andere bronnen zeggen dat zij wel aanwezig is, maar niet wil optreden omdat de muziekvoorzieningen te mager zijn. 

Demet TV heeft op dit moment twee verslaggevers op locatie die bevestigen dat het optreden niet doorgaat, maar of dat komt omdat zij niet betaald is of omdat het niet goed geregeld is met het muziek in de zaal, kunnen zij niet bevestigen. Ook hebben zij Kibariye niet gezien in de artiestenkamer.

Op het Multifestijn zijn na een magere opkomst van gisteren vandaag zo’n 5 duizend mensen aanwezig. Volgens onze verslaggevers zijn de bezoekers boos en sommigen vragen zelfs hun geld terug. De organisatoren van het Multifestijn zijn nergens te bekennen en willen niet veel kwijt aan onze verslaggevers ter plekke.

De videobeelden van deze dag volgen zsm.

© Demet TV, Zondag 22  juni 2014

We houden u hier graag op de hoogte.

 

19:55, Update: Om de leed te verzachten heeft de organisatie toegezegd dat bezoekers zonder te betalen de parkeergarages kunnen verlaten. Helaas krijgen wij melding dat de slagbomen ondanks de toezegging niet opengaan voordat de 11 euro is betaald. Dus momenteel ook een kleine chaos in de garages.

 

20:30, Update: Verslaggevers Demet TV verlaten het Multifestijn.

22:50, Update: Kijk hier naar de beelden van Demet TV