Turkse Peiling onderzoekt populariteit Kuzu en Ozturk

De Turkse Peiling van Demet TV doet onderzoek naar de populariteit van de twee Kamerleden Tunahan Kuzu en Selcuk Ozturk. Zij zijn afgelopen week uit de PvdA-fractie gezet omdat ze het niet eens waren met het integratiebeleid van hun eigen minister Lodewijk Asscher.

Demet TV doet een oproep aan de Turks-Nederlandse gemeenschap om mee te doen aan de peiling. ‘Alleen op deze manier kunnen wij een beeld schetsen over het stemgedrag en de politieke voorkeur van de Turkse gemeenschap in Nederland’ laat een woordvoerder van Demet TV maandag weten. ‘De Turkse gemeenschap is inmiddels groot genoeg om zelf zijn eigen zaken te regelen en zelf voor een eigen peiling te zorgen’ aldus Demet TV.

Wilt u ook uw stem laten horen? Doe mee aan de Turkse peiling. Klik hieronder op de link.

KLIK HIER om mee te doen aan Turkse Peiling. (Link verwijderd, u kunt niet meer stemmen. Peiling beeindigd)

Demet TV

UPDATE:

De peiling is beeindigd. U kunt niet meer stemmen. Wilt u de volgende peiling niet missen? Laat hier je e-mailadres achter.

Lees hier de uitslag van de peiling: 1 op de 3 Turken overweegt Kuzu of Ozturk te stemmen