Afscheidsvideo Turkse trans massaal gedeeld

De laatste woorden van een Turkse transvestiet in de Turkse stad Istanbul is de afgelopen dagen massaal gedeeld op social media door Turkse Nederlanders. De transvestiet Mehtap Zengin nam in haar videoboodschap afscheid met de woorden “het lukt niet meer, ze hebben mij de ruimte niet gegeven,” waarna ze van de Bogazici brug in Istanbul zou zijn gesprongen. Verschillende Turkse kranten bevestigen het overlijden van Zengin.

De 24-jarige Zengin zegt in haar videoboodschap dat ze wilde “werken”, maar dat dat haar onmogelijk werd gemaakt. “Ik werd belemmerd en benadeeld. U zult mijn overlijdensbericht morgen in de kranten lezen,” voegt zij eraan toe.

Zij doet ook een oproep aan haar moeder. “Ik heb een klein hondje thuis. Zorg voor hem. Hij maakt het huis niet vies,” aldus Zengin.

© Demet TV

Kijk hieronder naar de afscheidsvideo