Zaak faillissement Moszkowicz niet van de baan

De zaak over het faillissement van oud-advocaat Bram Moszkowicz is nog niet van de baan. Dat heeft de advocaat van de schuldeiser die het faillissement van Moszkowicz heeft aangevraagd dinsdag laten weten.

Maandag werd bekend dat de zitting die dinsdag stond gepland in Amsterdam niet doorgaat. De zaak is aangehouden. Volgens advocaat Maarten Blok hebben de partijen een regeling getroffen, maar betekent dat nog niet dat het verzoek om faillissement van Moszkowicz helemaal van de baan is.

Moszkowicz financiële problemen stapelen zich al langere tijd op. In december kon een veiling van huisraad van de ooit vermaarde strafpleiter ternauwernood worden voorkomen. Zanger Gordon schoot hem toen financieel te hulp. Moszkowicz heeft vorige week de hoop uitgesproken dat er deze keer een vergelijkbare oplossing komt.

2015-02-10