Wilders noemt D66 Turkse partij

Geert Wilders noemt D66 een “Turkse Partij”. Zo twitterde Wilders toen Demet TV de uitslag van haar politieke peiling bekend maakte. Uit die peiling bleek dat Turkse Nederlanders massaal op D66 gaan stemmen tijdens de Provinciale Statenverkiezingen op 18 maart.

T66

Het lijkt erop dat Wilders dat geen goed idee vindt. Daar waar Wilders in het verleden de PvdA de “Partij van de Allochtonen” noemde, krijgt nu D66 met die verwijt te maken. Geen D66, maar “T66” (Turken66) volgens Wilders.

Reacties op Twitterbericht

Op het Twitterbericht van Wilders is veel gereageerd. Met name door mensen die het niet zien zitten dat Turkse Nederlanders op D66 gaan stemmen. “Wat zijn die mensen dom zeker als ze hier al eeuwen wonen ik ga mijn toch afvragen of Pechtold veel geld krijgt van erdogan” is een van de reacties.

 

 

 

“Welnu het is jullie gelukt de eerste gevestigde moslim partij van NL. Anti christelijker kan niet” volgens een andere volger van Wilders.

 

 

 

Niet alleen op Twitter en Facebook wordt veel over de peiling gesproken, maar ook andere media nemen het over. De Telegraaf, Algemeen Dagblad en Geenstijl zijn er als eerste bij om het nieuws te publiceren.  

13-03-2015

Demet TV