PVV-fractievoorzitter Den Haag vertrekt

De PVV in Den Haag krijgt een nieuwe fractievoorzitter. Léon de Jong, de huidige voorzitter, gaat de PVV-fractie in het Europees Parlement ondersteunen. Hij blijft aan tot een nieuwe fractievoorzitter is gevonden.

,,Het was een geweldige eer om voor de PVV in Den Haag de belangen van de Hagenaar, Hagenees en Scheveninger te mogen behartigen. Nu ga ik mij in Brussel vol energie en ter ondersteuning van de PVV-fractie inzetten voor de Nederlandse belangen”, zegt De Jong op de site van de Haagse PVV. ,,Ik wens de Haagse PVV-fractie veel succes en kracht in haar strijd tegen de oprukkende islamisering van de stad en in haar missie om van Den Haag een betere stad te maken.”

De Jong heeft een relatie met Fleur Agema, Tweede Kamerlid van de PVV. Het stel kreeg in februari een kind.

29-09-2015

Door: ANP / Demet TV