Ex-asielzoeker start meldpunt PVV-overlast

En ex-asielzoeker in Amsterdam is een meldpunt gestart voor mensen die overlast ondervinden van de PVV. Bij de meldpunt van de Amsterdamse Congolees Kiza Magendane zijn in korte tijd 700 meldingen binnengekomen, aldus het Parool.  De man zegt daarmee te willen reageren op het meldpunt van Geert Wilders.

Magendane is niet blij met het meldpunt van Geert Wilders en zegt dat na Marokkanen nu de asielzoekers de zoveelste groep is ‘die door de PVV worden gedemoniseerd. Geert Wilders en zijn PVV profileren zich als de grootste asielzoekers-bashers de afgelopen maanden’, aldus de man in Parool.

In zijn weblog schrijft de Congolees dat zijn meldpunt bedoeld is voor mensen die ‘slapeloze nachten van de PVV hebben of het zat zijn dat Wilders telkens een meldpunt opent.’

Wil jij ook een melding maken bij het meldpunt overlast PVV? Dat kan hier

07-10-2015

Door: Demet TV