Burgemeester Van Aartsen aanwezig bij integratiediner

Net als vorig jaar, wordt ook dit jaar een integratiediner georganiseerd in de Haagse Schilderswijk. Bij het diner worden meer dan 600 gasten verwacht. Ook burgemeester Van Aartsen schuift aan.

Vanwege het succes in 2014 vindt het diner dit jaar plaats in sportcentrum De Houtzagerij aan de Hobbemakade. Het diner is een initiatief van schoonmaakbedrijf Asito, dat meer dan 90 nationaliteiten in dienst heeft en wordt uitgevoerd in samenwerking met Resto van Harte en Stichting Een Land een Samenleving.

Restomanager Ben Lachhab: “Het Integratiediner vond vorig jaar in De Mussen plaats. Het was toen een enorm succes. Dat willen wij er dit jaar ook weer van maken! Net als vorig jaar gaan landelijke politici, inwoners van de Schilderswijk en de rest van de stad, medewerkers van Asito en sympathisanten van de stichting één land één samenleving met elkaar aan tafel en met elkaar in gesprek. Het diner is voor mensen uit alle wijken en uit alle lagen van de bevolking aan tafel.” 

07-10-2015

Door: Demet TV