Wilders ‘misbruikt’ artikel Demet TV: “Vertrek naar Turkije”

Nederlandse Turken die tijdens de parlementsverkiezingen voor Turkije op de AK-partij van premier Davutoglu hebben gestemd moeten terug naar Turkije. Dat zegt Geert Wilders (PVV) naar aanleiding van een artikel op de website van Demet TV. In het artikel staat dat Nederlandse Turken voornamelijk op de AK-partij hebben gestemd.

“Turken in NL die op de partij dictator Erdogan hebben gestemd: vertrek naar Turkije en geniet van het islamofascisme” laat Wilders weten op Twitter. Om zijn stelling kracht bij te zetten linkt Wilders in zijn tweet naar het artikel van Demet TV. In een tweet terug laat Demet TV aan Wilders weten: “Accepteer dat Turken onderdeel uitmaken van deze samenleving. NL is niet van u, maar ook van de Turken”. Maar een reactie op onze laatste tweet krijgen we van Wilders niet.

Veel Turken laten op Twitter massaal hun ongenoegen blijken over het bericht van Wilders. “Democratie is dus alleen democratie als het in jouw belang is” laat Ismail T weten op Twitter. Een andere volger zegt “Blondie volgt ook het Turkse nieuws op Demet TV”.

 01-11-2015

Door: Demet TV