Wilders eist meer actie Rutte tegen terreur

De grenzen moeten dicht en mensen moeten preventief kunnen worden vastgezet om te voorkomen dat ze een aanslag plegen. Dat eiste Geert Wilders van de PVV donderdag tijdens een debat over de aanslagen in Parijs. Maakt premier Mark Rutte dit niet mogelijk, dan zegt Wilders het vertrouwen in hem op, want ,,er is geen alternatief”.

De minister-president moet nu handelen, maar hij staat erbij en hij kijkt ernaar, aldus Wilders. Ook hij zegt dat we in oorlog zijn. Maar hij ziet alleen nog maar een beleid van ,,pappen en nathouden, buigen voor Brussel en knielen voor Merkel”. ,,Het kabinet verzuimt op schandelijke wijze zijn taak.”

Deze week werd bekend dat bijna 12.000 mensen ons land binnenkwamen zonder papieren, aldus Wilders. ,,We weten niet eens wie we binnenhalen! Hoeveel doden moeten er nog vallen voordat bij de minister-president het kwartje valt?”

19-11-2015    Door: ANP / Demet TV