Alleen drugs in verdachte auto Rotterdam

Behalve een kleine hoeveelheid drugs zijn er geen verdachte spullen gevonden in de verdachte Belgische witte Mercedes die donderdagavond in Rotterdam werd aangetroffen. Dat heeft de politie vrijdag gemeld.

De drie inzittenden van de auto werden in een nabijgelegen park aangehouden en zitten nog vast. Politieagenten die het voertuig zagen rijden, ontdekten dat de auto gesignaleerd stond vanwege een eerdere aanhouding deze week. Toen werden een gaspistool en hennep aangetroffen.

De agenten volgden de auto donderdagavond en troffen deze even later aan op de Westersingel. Omdat de auto gesignaleerd stond en vanwege de extra oplettendheid van de politie door terreurdreiging werd een uitgebreid onderzoek ingesteld.

Burgemeester Ahmed Aboutaleb van Rotterdam zat vlakbij te dineren. Hij verliet uit voorzorg het restaurant.

20-11-2015   Door: ANP/ Demet TV