Turkse minister komt naar Nederland

De Turkse minister Mahir Unal van Cultuur en Toerisme komt naar Nederland. De minister komt speciaal voor de vakantiebeurs dat vanaf 13 januari zal plaatsvinden in de Jaarbeurshallen in Utrecht.

Op de vakantiebeurs dat jaarlijks gehouden wordt, promoten verschillende organisaties hun land onder vakantiegangers. De beurs is belangrijk voor Turkije omdat elk jaar weer meer dan een miljoen Nederlandse toeristen op vakantie naar Turkije gaan. De Turkse minister zal daarom een receptie op de vakantiebeurs bijwonen.

Minister Unal van Cultuur en Toerisme zal tijdens zijn bezoek aan Nederland ook aanwezig zijn bij twee andere bijeenkomsten. Een bijeenkomst in Amsterdam dat georganiseerd wordt door de Turkse ondernemersvereniging Musiad en een tweede bijeenkomst dat georganiseerd wordt door Turk Evi.

Of de Turkse minister tijdens zijn verblijf ook zijn Nederlandse collega’s gaat ontmoeten is niet bekend.

08-01-2016 © Demet TV