Recordomzet voor schoenenwinkels Van Haren

In tegenstelling tot veel concurrenten heeft schoenenverkoper Van Haren naar eigen zeggen een prima 2015 achter de rug. De omzet steeg naar een recordniveau van 160 miljoen euro. Daarmee zegt het bedrijf de gemiddelde groei van de markt te hebben overtroffen.

Winstcijfers maakte Van Haren niet bekend. De schoenenketen maakt deel uit van het Duitse familiebedrijf Eichmann, dat zich met een jaaromzet van meer dan 5 miljard euro profileert als de grootste schoenendetailhandel in Europa.

,,In een tijd waar je dagelijks leest over de uitdagingen in de retailbranche zijn wij meer dan trots dat wij ons weten te onderscheiden”, zei directeur Joost van Disseldorp. Het bedrijf ziet de toekomst dan ook met vertrouwen tegemoet.

17-02-2016 © ANP / Demet TV