Moslims stellen zich voor en delen rozen uit

Op zaterdag 12 maart a.s. gaan de vrijwilligers van Milli Görüş in 14 steden in Nederland op straat rozen uitdelen. Dat laat Milli Görüş weten.  Milli Görüş zegt daarover:

Er zijn helaas veel mensen die een kritische, zo niet een vijandige houding, hebben ten opzichte van moslims. Een gebrek aan dialoog kan hier de oorzaak van zijn. Onder het motto ‘samen werken aan een betere wereld’ gaan moslimjongeren de straat op om rozen uit te delen, zichzelf voor te stellen en het gesprek aan te gaan met hun medeburgers. Immers, persoonlijk contact is de beste manier om wederzijds begrip te bevorderen en vooroordelen te verminderen. Met deze actie hoopt Milli Görüş het maken van contact tussen mensen van verschillende bevolkingsgroepen laagdrempelig te maken.

 Deze actie zal plaatsvinden in de volgende steden:
 
 • Amsterdam

 • Amersfoort

 • Den Haag

 • Dordrecht

 • Eindhoven

 • Enschede

 • Hilversum

 • Leerdam

 • Leiden

 • Oss

 • Rotterdam

 • Schiedam

 • Tilburg

 • Utrecht

De exacte locaties zullen in de loop van de week bekend worden gemaakt via de Facebook pagina https://www.facebook.com/hallo.wij.zijn.moslims/. Voor meer informatie kunt u terecht bij Ömer Karaca en hij is te bereiken via externebetrekkingen.mgt@gmail.com. 

 

Bestuur federatie Milli Görüş Noord-Nederland (MGNN)

Bestuur Nederlandse Islamitische Federatie (NIF)