Afgehakt hoofd slachtoffer Amsterdam online

Het afgehakte hoofd van de slachtoffer in Amsterdam is online gezet. Verschillende websites publiceren de foto. 

Het slachtoffer is een bekende van de politie. Woensdagochtend werd een hoofd aangetroffen voor de Fayrouz Lounge aan de Amstelveenseweg in Amsterdam. 

KLIK ALLEEN DOOR ALS JE OUDER DAN 18 JAAR BENT EN ALS JE DENKT DIT AAN TE KUNNEN. LET OP SCHOKKENDE FOTO. KLIK HIER

Update:

Bij nader inzien hebben wij toch besloten om de foto (foto zonder blur) niet te publiceren.

09-03-2016 Demet TV

 

Meer info over gevonden hoofd:

 

In Amsterdam is woensdagochtend op de Amstelveenseweg een hoofd op straat gevonden, meldt de politie. De recherche is ter plekke en voert uitgebreid onderzoek uit.

In de nacht van maandag op dinsdag werd aan de Mijehof in Amsterdam-Zuidoost een dode zonder hoofd aangetroffen. Het lichaam lag in een brandende auto.

De dode in de auto is een 23-jarige Amsterdammer, wees onderzoek uit. De man was een bekende van de politie.

Voorbijganger

De politie kijkt vanzelfsprekend of er een verband is maar kan daarover nog niks zeggen, aldus een woordvoerster. Het hoofd werd gevonden door een voorbijganger. ,,Die kon gelijk zien dat het een hoofd was”, aldus de woordvoerster.

Het hoofd werd gevonden voor de Fayrouz Lounge, een waterpijpcafé. De politie heeft de omgeving afgezet met zwarte schermen om onderzoek te doen.

Gruwelijk 

Stan Koeman is de eigenaar van een broodjeszaak even verderop en heeft het hoofd gezien. ,,Mijn broer riep dat er een hoofd op straat lag”, vertelt hij. ,,Toen zijn we gaan kijken. Het hoofd was zo gedraaid dat het met zijn gezicht door de ramen van de lounge naar binnen keek. Ik heb me meteen omgedraaid, het was een gruwelijk gezicht. Dit wil je niet zien.”

Hij vertelt ook dat jongeren in de buurt met hun smartphones meteen foto’s begonnen te maken. ,,De politie sommeerde ze die foto’s te verwijderen.”