Nederland: aanslag Ankara afschuwelijk

Minister Bert Koenders (Buitenlandse Zaken) heeft zijn condoleances overgebracht aan zijn Turkse collega, minister van Buitenlandse Zaken Mevlut Cavusoglu en de minister belast met de EU, Volkan Bozkir.

,,Afschuwelijk dat Turkije opnieuw is getroffen door een bomaanslag. De derde in Ankara in verontrustend kort tijdsbestek, opnieuw in deze buurt, en met wederom veel doden en gewonden als gevolg’’ liet Koenders weten. ,,Mijn medeleven gaat uit naar de nabestaanden en gewonden, hun familie en vrienden. We zijn solidair met de Turkse bevolking.’’

Verder liet het ministerie van Buitenlandse Zaken weten dat er op dit moment geen aanwijzingen zijn dat bij de zelfmoordaanslag in de Turkse hoofdstad Ankara Nederlanders betrokken zijn.

14-03-2016 © ANP / Demet TV