Neerzetten hoofd Nabil Amzieb is gefilmd

Degene die het hoofd van Nabil Amzieb heeft neergezet voor een shisha lounge aan de Amstelveenseweg in Amsterdam, is door een bewakingscamera gefilmd. De politie in Amsterdam doet een beroep op die persoon om zich te melden.

Aanvankelijk meldde de politie dat ze de beelden openbaar zou maken als die persoon zich niet uit zich zelf zou melden. Maar volgens de politie is het aan het Openbaar Ministerie om te besluiten of en wanneer de bewakingsbeelden openbaar worden gemaakt.

Opsporing Verzocht (NPO 1) besteedt dinsdag aandacht aan de zaak rond de vermoordde Amzieb. Nadat op dinsdag 8 maart zijn onthoofde lichaam in een brandende auto werd gevonden, werd een dag later het hoofd achtergelaten op straat.

In het programma komt de politie ook met een update van het onderzoek naar de dood van zakenman Koen Everink in Bilthoven. In die zaak zijn al tientallen tips binnengekomen.

Lees ook: Foto afgehakt hoofd slachtoffer Amsterdam online

14-03-2016 © ANP / Demet TV