Marokkaanse Nasim (3) wordt in Marokko begraven

De driejarige Nasim, wordt in Marokko begraven.  De familie laat dat aan BN De Stem weten. Ook zou zijn vader inmiddels in Nederland zijn. De vader van het jongetje was ten tijde van het ongeluk in Marokko voor de begrafenis van zijn moeder.

De advocaat van de verdachte ‘doorrijder’ laat vandaag aan Omroep Brabant weten dat zijn cliënt in “blinde paniek” en onder “grote stress” is doorgereden na het ongeluk. Hij wist niet wat hij deed, aldus de advocaat. “Dit heeft hij natuurlijk niet gewild”.

Ook zou het ongeluk een enorme impact hebben gehad op de jongen van 18 jaar die net zijn rijbewijs heeft gehaald. Hij reed woensdagmiddag de driejarige Nasim uit Breda aan. “Het jongetje is tientallen meters door de auto meegesleurd,” laten geschokte buurtbewoners weten.

28-04-2016 © Demet TV

Volg Demet TV op facebook en blijf op de hoogte van al het nieuws speciaal voor Marokkaanse en Turkse Nederlanders.