Categories Nieuws Artikelen

Erdogan haalt fel uit naar Duitsland: u steunt terreurgroepen

De Turkse president Recep Tayyip Erdogan heeft vandaag hard uitgehaald naar Duitsland. Hij beschuldigt het land van het steunen van terreurorganisaties. De Turkse president is het niet eens dat verdachten van terreurorganisaties door Duitsland niet worden uitgeleverd aan Turkije.

Volgens de Turkse president heeft Turkije 4 duizend dossiers aan Duitsland overhandigd over leden van terreurorganisaties die in Duitsland verblijven. Duitsland levert deze verdachten echter niet uit aan Turkije.

“Duitsland is een land geworden waar terreurorganisaties zich verschuilen. In plaats van te strijden tegen terreur, omarmt Duitsland terreurgroepen die een bedreiging vormen voor andere landen,” aldus de Turkse president Erdogan.

KIJK HIER NAAR DE VIDEO

03-11-2016 © Demet TV