Moslimverbod verwijderd van website Trump

Een van de meest omstreden voorstellen die Donald Trump deed tijdens zijn campagne voor het Witte Huis, een migratieverbod voor moslims, is niet meer op zijn website te vinden. Aan het begin van de dag op 8 november was de verklaring die Trump in december vorig jaar hierover naar buiten bracht nog te lezen. Aan het einde van de dag was de verklaring niet meer te vinden.

Bepaalde websites zoals de Waybackmachine maken op verschillende momenten screenshots van websites. Op deze manier kan op een later moment worden gezien hoe een website er op eerdere momenten uitzag. Om 08.52 uur Amerikaanse tijd stond de verklaring nog op www.donaldjtrump.com. Bij de volgende momentopname, om 23:43 uur, was de verklaring niet meer bereikbaar en leidde het webadres naar de hoofdpagina van de aanstaande president.

Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van al het nieuws speciaal voor Turkse en Marokkaanse Nederlanders.

10-11-2016 © ANP / Demet TV

UPDATEDe verklaring die Donald Trump heeft gedaan over een migratieverbod voor moslims staat weer online. De verklaring die Trump in december vorig jaar naar buiten bracht was sinds 8 november tijdelijk niet meer op zijn website te lezen.

 

Volgens een woordvoerder van Trumps campagneteam ging het om een technische storing.