Corendon gaat weer vliegen vanaf Maastricht

Corendon gaat weer vluchten uitvoeren vanaf Maastricht Aachen Airport. De touroperator was daar afgelopen zomer mee gestopt omdat hij kampte met teruglopende animo voor vakanties vanuit Maastricht en concurrentie van nabijgelegen luchthavens in België en Duitsland..

,,Maar de Limburgse luchthaven heeft een nieuwe exploitant die zeer ambitieus is, dus nu hebben we er weer vertrouwen in”, zegt topman Steven van der Heijden van Corendon.

Corendon vloog tot juli dit jaar vanuit Maastricht naar de Turkse badplaats Antalya. Die bestemming komt vanaf april weer terug. Ook worden Heraklion (Griekenland) en Faro (Portugal) als bestemmingen toegevoegd. Naar alle drie bestemmingen wordt twee keer per week gevlogen.

,,Slaat dat aan, dan wordt dat mogelijk vaker en worden op termijn wellicht ook nieuwe bestemmingen toegevoegd”, aldus Van der Heijden.

04-12-2016 © ANP