Namen wachtlijst Turks Consulaat hier

Wanneer u aan de beurt bent? Klik HIER


Het is nog steeds erg druk om en rond het Turks consulaat in Rotterdam. Honderden jongeren proberen voordat de nieuwe wet in werking treedt, hun dienstplicht af te kopen voor 5 duizend euro. Na de invoering van de nieuwe wet kost het afkopen 10 duizend euro. De grote wachtrijen voor de consulaat hebben ook de aandacht van de Nederlandse pers getrokken. Kijk hier of hier.Maar als het aan de medewerkers van het consulaat ligt, hoeven mensen niet meer zo lang te wachten. Op de website van de consulaat (zie hier) staan de namen van de mensen opgesomd die morgen om 8:45 aan de beurt zijn voor het afkopen van hun dienstplicht.


De documenten die je nodig hebt bij het Turks Consulaat staan hier en meer informatie vind je hier.