Erdogan nodigt Marokkaanse koning uit voor bezoek aan Turkije

De Turkse president Erdogan heeft de Marokkaanse koning Mohammed VI uitgenodigd om een bezoek te brengen aan Turkije. De Turkse president deed zijn uitnodiging aan de Marokkaanse koning via de nieuwe Marokkaanse ambassadeur Menouar Alem in Ankara, die zijn staat van dienst als gevolmachtigde ambassadeur van het Koninkrijk Marokko presenteerde aan de Turkse president.

Tijdens deze eerste ontmoeting tussen de Marokkaanse ambassadeur Alem en de Turkse president Erdogan, stuurde Erdogan deze uitnodiging aan Koning Mohammed VI. De Marokkaanse ambassadeur bracht daarop de boodschap van vriendschap en respect van koning Mohammed VI aan de Turkse president over.

Dat gevoel van vriendschap en broederschap liet de Turkse president uiteraard niet onbeantwoord. Van zijn kant uitte de Turkse president zijn gevoelens en zijn diepe respect voor de Marokkaanse koning. President Erdogan sprak tevens zijn wens uit de bestaande relaties tussen beide landen naar een hoger niveau te tillen.

19-01-2017 © Demet TV