Haatzaaier Wilders liegt: “Fortuyn vermoord door moslim”

PVV-leider Geert Wilders heeft in een interview met de Duitse WDR gelogen over de moordenaar van Pim Fortuyn. Dat Wilders niet vies is van nep nieuws verspreiden was bekend, maar dat hij de moord op Pim Fortuyn in de schoenen van de moslims probeert te schuiven gaat alle perken te buiten.

In het interview zegt Wilders dat politicus Pim Fortuyn vermoord is door een “radicale moslim terrorist”. Het fragment is hieronder te zien.

Dat Wilders met zijn uitspraken moslims in een kwaad daglicht probeert te stellen lijkt overduidelijk. Het echte verhaal is dat Pim Fortuyn door een autochtone Nederlander (Volkert van der G.) is vermoord. Van der G. kreeg 18 jaar celstraf. Hij is sinds mei 2014 voorwaardelijk op vrije voeten.

UPDATE: Wilders laat weten dat hij zich versprak op tv. Of mensen dat geloven is zeer de vraag.

26-02-2017 © Demet TV