Bijna 3,3 miljoen mensen zien NOS-debat

Bijna 3,3 miljoen mensen hebben dinsdagavond naar het verkiezingsdebat van de NOS gekeken. Dat bleek woendagochtend uit gegevens van Stichting KijkOnderzoek (SKO). Het debat was daarmee het best bekeken programma van de dinsdag.

De kijkcijfers overtreffen die van het debat tussen VVD-leider Mark Rutte en PVV-voorman Geert Wilders een dag eerder. Dat trok bijna 2,3 miljoen mensen. Naar twee eerdere debatten bij RTL keken 1,6 miljoen en 1,2 miljoen mensen, maar die hadden beide concurrentie van Boer zoekt Vrouw.

Aan het grote debat van de NOS van dinsdagavond deden de dertien grootste partijen mee. DENK was ook uitgenodigd, maar liet het op het laatst afweten. Later op de avond waren er ook nog anderhalf miljoen belangstellenden voor het programma Pauw & Jinek: De Verkiezingen.

Lees ook: Wilders liegt en bedriegt weer: “Islam kent geen Jezus”

15-03-2017 © ANP / Demet TV