DENK heeft het beste raadslid van Nederland

Met 2512 stemmen behaalde raadslid voor DENK in Veenendaal, Gökhan Çoban, de meeste stemmen in de eerste ronde van de verkiezing voor het Beste raadslid van Nederland. 

Gökhan Çoban: “Natuurlijk wil ik iedereen danken die de afgelopen weken op mij hebben gestemd. Ik zie dit ook niet alleen als een persoonlijke overwinning, maar een overwinning van DENK.” 

DENK dankt iedereen die deze geweldige overwinning heeft mogelijk gemaakt en feliciteert Gökhan Çoban met de behaalde eerste plek! Met ruim 500 stemmen verschil liet Gökhan Çoban de nummer twee achter zich. Een fantastische winst voor Gökhan Çoban, raadslid DENK Veenendaal, die ook lijsttrekker voor DENK in Veenendaal is voor de gemeenteraadsverkiezingen. 

Campagnebureau BKB, de Volkskrant en omroep WNL organiseerden deze verkiezingen waarin gestemd kon worden op raadsleden. De jury maakt binnenkort bekend welke raadsleden uit de top 50 naar de volgende ronde doorgaan.