Islamitische Diyanet doet aangifte tegen Wilders

De Islamitische Stichting Nederland (Diyanet) vindt dat door het tonen van de ‘propagandafilm’ van de PVV, de NPO en Wilders de grenzen van de wet hebben overschreden. De Islamitische Stichting vindt dat het filmpje van de PVV die onlangs onder de zendtijd voor politieke partijen op nationale televisie werd uitgezonden regelrechte discriminatie. Daarom heeft de Islamitische Stichting Nederland aangifte gedaan van discriminatie, haat zaaien, opruiing, belediging, bedreiging, smaad en laster. Dat laat de stichting weten. De aangifte is gericht tegen de PVV, NPO en Wilders.

Islamitische Stichting Nederland: “Het is nu aan het Openbaar Ministerie om een strafrechtelijk onderzoek te starten naar aanleiding van onze aangifte. De Islamitische Stichting Nederland gaat ervan uit dat het Openbaar Ministerie grondig onderzoek zal verrichten en een weloverwogen vervolgingsbeslissing zal nemen. Onze advocaten zullen dit traject nauwlettend in de gaten houden.”

© Demet TV