Agente geschept door Poolse bierdief

Een Apeldoornse agente is vrijdagavond gewond geraakt toen ze omver werd gereden door een dief op de fiets. De Poolse dader, die samen met twee maten meerdere bierkratten uit een supermarkt had gestolen, probeerde zo uit handen van de politie te blijven.

De mannen sloegen hun slag bij een winkel aan de Nagelpoelweg in Apeldoorn, meldt de politie zaterdag. Ze hadden een gat in een hek geknipt en sloegen daarna per fiets op de vlucht met enkele bierkratten als buit.

Diverse agenten probeerden de bierdieven te pakken te krijgen. Het slachtoffer probeerde de Pool te stoppen maar die reed haar ‘met volle kracht’ aan. De vrouw scheurde daarbij haar hamstring. Collega’s wisten de dader later alsnog te pakken. Ook de twee andere Polen konden worden gearresteerd.

Bij de vluchtpoging waren enkele kratten gevallen en meerdere flesjes gesneuveld.

10 november 2012, 14:04
© [CopyRight 2012, Demet TV]