Categories Video

Demet TV – Grofvuil – Campagne Den Haag Schoon

Voorbeeldspot Gemeente Den Haag

Demet TV biedt lokale en landelijke adverteerders unieke mogelijkheden aan om de Turkse doelgroep te bereiken. Zo kunnen wij “tegen zeer aantrekkelijke tarieven” tv commercials uitzenden die zich specifiek op de Turkse doelgroep in Den Haag, Amsterdam en Rotterdam richten. Demet TV is een ideaal medium voor onder andere luchtvaartmaatschappijen, reisbureaus, arbeidsorganisaties, grootwinkelbedrijven, lokale detaillisten, gemeentelijke instellingen en de rijksoverheid om deze grote gloeiende doelgroep te informeren over hun diensten en/of producten. Natuurlijk vraagt elke doelgroep om een eigen benadering, het zeer vaardige team van Demet TV kan u daarbij optimaal adviseren en assisteren. Wij zenden commercials uit. Desgewenst kunnen wij uw reclame commercial produceren, waarbij onze kennis van de doelgroep uiteraard een een meerwaarde heeft. Zowel de uitzend – als de productietarieven zijn gunstig.