Azarkan (DENK): Andere partijen doen niets voor de Marokkanen

KIJK OOK: Verkiezingsprogramma DENK: “Racismepolitie in het leven roepen”

De politieke beweging DENK heeft vandaag haar verkiezingsprogramma gepresenteerd. Kandidaat-Kamerlid Farid Azarkan roept tijdens die presentatie de Marokkaanse gemeenschap in Nederland op om in maart volgend jaar te gaan stemmen.

Volgens Azarkan gaan op dit moment ongeveer 75 procent van de Marokkanen in Nederland niet naar de stembus. Erg jammer, want de partij heeft die stemmen hard nodig, wil het de Marokkaanse gemeenschap kunnen vertegenwoordigen in de Tweede Kamer.

Volgens Azarken doen partijen zoals GroenLinks en de PvdA niets voor de Marokkaans-Nederlandse gemeenschap. “De andere partijen hebben de afgelopen jaren niets voor ze gedaan. Dat zijn partijen die doen net of dat ze opkomen voor een rechtvaardige samenleving, maar in de praktijk zie je dat ze dat heel snel weer opgeven”.

Volg Demet TV op facebook en blijf op de hoogte van al het nieuws speciaal voor de Marokkaanse gemeenschap.

14-11-2016 © Demet TV