Premier Turkije: Turkije enige land die vecht tegen IS. De rest praat alleen. (video)

De Turkse premier Binali Yildirim heeft vandaag hard uitgehaald naar de VS en het Westen. “De hele wereld praat maar over IS. Maar hun strijd tegen IS is een leugen. Zij praten alleen. Turkije is de enige die tegen IS strijdt,” liet Yildirim weten.

Premier Yildirim heeft verder ook harde kritiek geuit richting Obama. “Wat hij doet is de YPG en PYD voorzien van wapens, zodat Turkije meer met terreur te maken krijgt. Dit kan geen vriendschap zijn,” aldus premier Yildirim.

Kijk naar de video, Nederlands ondertiteld.

03-01-2017 © Demet TV

Deze website is onderdeel van Migrantenomroep Demet TV, met televisie-uitzendingen in de grote steden.
Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van al het nieuws voor Turkse en Marokkaanse Nederlanders.