Weer aanvaring tussen Selcuk Ozturk en Khadija Arib

Het is vanmiddag tot een kleine aanvaring gekomen tussen DENK-Kamerlid Selcuk Ozturk en Kamervoorzitter Khadija Arib. Dat gebeurde tijdens het debat over de wijziging van het bilaterale sociale zekerheidsverdrag tussen Nederland en Marokko toen Kamerlid Ozturk naar de interruptiemicrofoon liep om een vraag aan minister Asscher te stellen. Kamervoorzitter Arib wilde dat Ozturk zijn vraag aan de minister via haar stelde. Maar de manier waarop Arib haar ongenoegen hierover liet blijken, zorgde voor ergernis bij DENK-Kamerlid Ozturk.

19-01-2017 © Demet TV

Deze website is onderdeel van Migrantenomroep Demet TV, met televisie-uitzendingen in de grote steden.
Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van al het nieuws voor Turkse en Marokkaanse Nederlanders.