Categories Video

Turkse Musiad opent drie vestigingen in Nederland

De Turkse ondernemersvereniging Musiad dat wereldwijd in meer dan 60 landen actief is, heeft het afgelopen week in Nederland drie vestigingen geopend. En om dat te vieren is in Amsterdam in gezelschap van een grote groep ondernemers een gala georganiseerd.

De ondernemersvereniging had al een vestiging in Amsterdam. Daar is nu een vestiging in Utrecht, een in Rotterdam en een vestiging in Den Haag bijgekomen. Met zijn nieuwe vestigingen wil de ondernemersvereniging de bedrijvigheid tussen beide landen stimuleren, zegt Musiad voorzitter Abdurrahman Kaan in een persconferentie voorafgaand aan het gala.

Het gala van ondernemersvereniging Musiad is drukbezocht door zowel ondernemers uit Nederland als ondernemers uit Turkije. Ondanks de verstoorde relatie tussen Turkije en Nederland, is ook hier het onderwerp ‘meer samenwerking tussen ondernemers uit beide landen.’