Vier jongemannen dood door ongeval A1

Vier jongemannen dood door ongeval A1

Vier mannen van begin twintig zijn maandagochtend vroeg om het leven gekomen door een verkeersongeval op de A1 bij Deventer. De politie wil de exacte identiteit van de slachtoffers nog niet geven in verband met het lopende onderzoek en uit medeleven met de nabestaanden.

De auto waarin de slachtoffers zaten, was door nog onbekende oorzaak tegen een portaal met verkeersborden gebotst en in brand gevlogen.

Nabestaanden en vrienden van de slachtoffers legden maandag bloemen op de plek van het ongeluk. Volgens de politie stonden er zeker acht auto’s op of bij de vluchtstrook. Niet echt een plaats waar je veilig staat, aldus de politie die niet vooraf op de hoogte was gebracht van de herdenking, maar er alle begrip voor had.