HILARISCH: Deze foto’s zijn miljoenen keren gedeeld.

HILARISCH: Deze foto’s zijn miljoenen keren gedeeld.

Deze foto (zie hieronder) van een moslima die lachend poseert voor een groep mensen die tegen de islam demonstreren wordt op social media miljoenen keren gedeeld. De vrouw zegt glimlachend stelling te willen nemen tegen de islamofobe demonstranten.

Shaymaa Ismaël, een 24 jarige moslima uit Washington hoefde niet lang te denken toen ze een groep mensen zag die stonden te demonstreren tegen de islam. Als reactie hurkte ze  voor de demonstranten om lachend en een vredesteken gebarend op de foto te gaan. “Ik wilde dat ze de glimlach op mijn gezicht zagen en zien hoe blij ik was om te zijn wie ik was en om rond te lopen als een moslimvrouw.”

Shaymaa Ismaël postte haar foto op social media. De foto is inmiddels miljoenen keer gedeeld.

© Demet TV