Winter voorlopig voorbij

De winter keert op korte termijn niet terug. Na een zachte week gaan de temperaturen komend weekeinde wel iets omlaag, maar afgezien van een mogelijke natte sneeuwbui en wat nachtvorst is er voorlopig geen sprake van echt winterweer. Dat zegt een meteoroloog van weeronline.nl maandag.

Komende week wordt het in eerste instantie heel zacht met temperaturen in de dubbele cijfers. Woensdag is er in het zuiden mogelijk een dagrecord in zicht, wanneer het kwik stijgt tot rond de 14 graden. Het blijft echter weer om binnen te blijven. Het wordt onstuimig en herfstachtig met veel wind en regen.

Op langere termijn is er kans op wat kouder weer, maar het is nog te vroeg om daar een voorspelling over te doen. “Het is niet ondenkbaar”, aldus de woordvoerder.

28 januari 2013, 10:18
© [Copyright 2013 Demet TV]