Wilders roept op tot boze telefoontjes naar Rutte

PVV-leider Geert Wilders roept iedereen die koopkracht inlevert op met het Torentje van premier Mark Rutte (VVD) te bellen. De bellers moeten van Rutte eisen dat de plannen van tafel gaan, stelt Wilders in een persbericht, waarin hij ook een telefoonnummer noemt.

Wilders ageert tegen onder meer de verhoging van de btw, het eigen risico en de huren en het korten van pensioenen.


“De rekening van de crisis wordt nu vooral bij de ouderen neergelegd. Het kabinet zou zich dood moeten schamen. De PVV eist reparatie. Al die vreselijke maatregelen moeten worden aangepast of teruggedraaid.”

Het telefoonnummer dat Wilders heeft gepubliceerd, is het centrale nummer van het ministerie van Algemene Zaken, het departement van Rutte.

28 januari 2013, 10:55
©Demet TV