Lichaam gevonden in natuurgebied Wassenaar

De politie heeft donderdagochtend in een natuurgebied in Wassenaar een stoffelijk overschot gevonden. Hoogstwaarschijnlijk gaat het om de sinds woensdagmiddag vermiste 13-jarige Anass Aouragh, voor wie woensdagavond een Amber Alert werd uitgegeven. Onderzoek moet dit uitwijzen.

De jongen kwam woensdag niet meer thuis na het bezorgen van reclamefolders in de wijk Oostdorp in de Zuid-Hollandse plaats.


Zijn fiets werd later gevonden in de buurt van attractiepark Duinrell.Het Amber Alert is een landelijk alarmsysteem bij kindervermissingen en -ontvoeringen. Het alert voor Aouragh is inmiddels ingetrokken, wat doet vermoeden dat het gevonden lichaam inderdaad van de 13-jarige jongen is. Een getuige zou hem woensdag het bos hebben zien ingaan met een man, meldt Omroep West.

De politie heeft een groot rechercheteam geformeerd en doet donderdag onderzoek op de vindplaats naar de omstandigheden waaronder het is aangetroffen en de doodsoorzaak.

07 februari 2013, 10:21
©Demet TV