Categories Nieuws Artikelen

‘Geen baan voor voormalig PVV-Kamerleden’

Van de twaalf PVV-Kamerleden die vorig jaar na de verkiezingen zijn vertrokken, heeft nog niemand een nieuwe baan gevonden. De oud-parlementariërs krijgen wachtgeld. Dat schrijft het AD vrijdag.

De ex-Kamerleden hebben niet alleen last van de crisis, het zou ook niet helpen dat ze de partij van Geert Wilders op hun cv hebben staan. De oud-parlementariërs denken dat ze het lastiger hebben om nieuw werk te vinden omdat de PVV een slecht imago heeft bij werkgevers.


“Het is verschrikkelijk om een uitkering te hebben en de hele de dag thuis te zitten”, zegt Wim Kortenoeven tegen de krant. Ook onder anderen Jhim van Bemmel, Hero Brinkman en Marcial Hernandez zouden nu van wachtgeld leven.

De PVV moest vorig jaar 9 van de 24 zetels inleveren.

08 februari 2013, 09:32
© [Copyright 2013 Demet TV]