Man met drugs in auto rijdt water in

Een 42-jarige man uit Hoorn die met zijn auto het Markermeer in was gereden is donderdagavond opgepakt. Hij had een tasje met wiet en vermoedelijk harddrugs in het voertuig, en was waarschijnlijk dronken, meldt de politie vrijdag.

De politie was gewaarschuwd over een auto die te water was geraakt op de Westerdijk in Hoorn.


Toen die arriveerde, bleek de bestuurder te zijn gevlogen. Een getuige had het slachtoffer naar huis gebracht.In het water dreven echter diverse tassen afkomstig uit de auto. In een daarvan zat wiet en ‘een witte substantie’. Agenten troffen de bestuurder thuis aan. Hij rook erg naar alcohol, aldus de politie. Van de man is bloed afgenomen om te bepalen hoeveel hij exact heeft gedronken. De Noord-Hollander heeft zijn rijbewijs moeten inleveren.

08 februari 2013, 12:43
©Demet TV