Kamer stemt in met doorgaan huurdebat

Het debat over het woonakkoord gaat woensdagmiddag gewoon door. Op verzoek van de PVV vond voorafgaand aan het debat een hoofdelijke stemming plaats over de doorgang van het debat. Dit betekent dat alle Kamerleden naar de plenaire zaal moesten komen om zich uit te spreken over het al dan niet uitstellen van het debat.

Oppositiepartijen SP, PVV, CDA en GroenLinks wilden dat het debat met minister voor Wonen Stef Blok (VVD) wordt uitgesteld. Ze vinden dat ze te weinig tijd hebben gehad om zich voor te bereiden.

Het akkoord over de woningmarkt dat Blok sloot met D66, ChristenUnie en SGP werd woensdagochtend gepresenteerd. Het debat hierover zou om 14.30 uur beginnen, maar begon door de hoofdelijke stemming een halfuur later.

Kijk hier live mee naar het debat.

13 februari 2013, 14:41
© [Copyright 2013 Demet TV]