Haagse vrouw uit het niets mishandeld

Een 30-jarige Haagse werd zondag 2 september 2012, omstreeks 02:30 uur, mishandeld op de Nunspeetlaan in Den Haag.

Zaaknummer: 2012186734
Datum delict: 02-09-2012
Plaats delict: Den Haag

Het slachtoffer had eerder die avond omstreeks 02:20 uur, na een avondje stappen,


het centrum van Den Haag verlaten en reed op haar vouwfiets naar huis. Op het moment dat het slachtoffer op de Nunspeetlaan was, zag zij ter hoogte van de kruising een licht getinte man oversteken. Enkele ogenblikken later, op het moment dat de het slachtoffer voor het portiek van haar woning stond en haar vouwfiets aan het inklappen was, werd zij van achter met een voorwerp op haar hoofd geslagen. De vrouw draaide zich om en zag een man staan die in zijn hand een slagvoorwerp vasthield. De dader zei niets en direct kreeg het slachtoffer minimaal nog een klap van de dader waardoor een bloedende wond op haar hoofd ontstond. Het slachtoffer viel vervolgens op de grond. Omdat het slachtoffer het idee had dat zij beroofd werd, begon zij hard te gillen, waarop de dader wegrende in de richting van de Dierenselaan. Uiteindelijk bleek dat de dader niets had weggenomen, wel had het slachtoffer buiten het behoorlijke letsel aan haar hoofd, ook nog een gebroken vinger. Van de vermoedelijke verdachte zijn camerabeelden beschikbaar.

Herkent u de man op de beelden? Bel 0900-8844